Bar Pasta

WORKSHOPS BIJ BAR PASTA

Leer tijdens de workshop de geheimen van een professional. De bijeenkomsten zijn gewijd aan het maken van verse huisgemaakte pasta, van gnocchi en van de Italiaanse toetjes.

VERSE PASTA LEREN MAKEN

Video afspelen

Verse pasta leren maken

De geheimen van het maken van uitstekend deeg en het maken van tagliatelle, papardelle, farfalle, gaganelli, orechiette, cavatelli, ravioli, tortelli en tortellini.

Wat gaan we doen

De deelnemers kneden twee verschillende soorten pasta: deeg met en zonder eieren en ze leren de technieken om de meest bekende soorten pasta te maken. Deze koken we met de bijbehorende saus. Na het koken gaan we samen met een glas Italiaanse wijn de bereide gerechten proeven.

GNOCCHI LEREN MAKEN

Een ander belangrijk Italiaans gerecht zijn de gnocchi. Er zijn
verschillende soorten, elk met een lange traditie in Italië. Een goede gnocchi maken is een belangrijke kunst!

Wat gaan we doen
De deelnemers bereiden twee verschillende soorten gnocchi: met aardappels en zonder aardappels. Deze koken we met de bijbehorende
saus. Na het koken gaan we samen met een glas Italiaanse wijn de bereide gerechten proeven.

TiraMISU LEREN MAKEN

Tiramisu is zeker het bekendste Italiaanse dessert, wil je het
originele recept weten? of een zomervariant? Het kan allebei!

Wat gaan we doen
De deelnemers leren de traditionele Tiramisù en de Italiaanse “Pasta
frolla” in verschillende varianten te maken.
Na het koken gaan we samen de toetjes proeven.

EEN LES VOOR €60,-

Betaling

Nadat je hebt gereserveerd voor een workshop krijg je van ons een tikkie via de mail.

We verzoeken je deze z.s.m. in orde te maken. Mocht de betaling na 5 dagen niet zijn verwerkt, geven we de plek weer vrij.

*Bij annulering krijgt u geen geld terug.