Bar Pasta

PASTA WORKSHOP BIJ BAR PASTA

Leer tijdens de workshop de geheimen over techniek van een professional. Twee bijeenkomsten gewijd aan het maken van verse huisgemaakte pasta. Schrijf je in via het formulier.
Bekijk de mogelijke data via het inschrijfformulier. We starten om 18.00 uur.
De workshop zal ongeveer 3 uur duren.

VERSE PASTA LEREN MAKEN

Video afspelen

Verse pasta leren maken

De geheimen van het maken van uitstekend deeg en het maken van tagliatelle, papardelle, farfalle, gaganelli, orechiette, cavatelli, ravioli, tortelli en tortellini.

Wat gaan we doen

Iedere deelnemer kneedt twee verschillende soorten pasta. Het leren van de technieken om de meest bekende pastavormen te maken. Deze koken we met de bijbehorende saus.

Na het koken gaan we samen met een glas Italiaanse wijn de bereide gerechten

proeven. De rest van je zelfgemaakte pasta neem je in een eigen bakje mee om thuis verder

te genieten.

Nu: Twee lessen voor maar €100,-.

Of een les voor €60,-.

Eerste les
Introductie van de belangrijkste meelsoorten en gereedschappen voor verse pasta. Deeg met eieren: Lange pasta (tagiatelle, pappardelle, tagiolini) en korte pasta (garganelli, farfalle) Gevulde pasta (ravioli, tortellini, canelloni) Proeverij van drie soorten pasta.

Tweede les
Deeg zonder eieren: Lange pasta en korte pasta (orecchiette, cavatelli). Pasta met andere soort bloem (spelt, kastanjes, boekweit). Gekleurde pasta (met spinazie, saffraan, rode biet of inktvis inkt). Proeverij van drie soorten pasta

Schrijf je in voor de pastaworkshop!

Twee bijeenkomsten gewijd aan het maken van verse huisgemaakte pasta met en zonder eieren. Zowel eenvoudig gevuld en gemaakt met bijzondere meelsoorten. Let op: beperkt plaats: Minimaal 4 personen en maximaal 8 personen. Selecteer een van de data of beide wanneer je voor beide wilt inschrijven.